Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку»

Дата: Сьогодні, 11:03 Новини / Оголошення

 У Західноукраїнському національному університеті 10-11 травня 2024 року відбудеться Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку».




Підвищення кваліфікації державних службовців обласних військових адміністрацій України

Дата: Учора, 15:06 Новини

 Завершився перший етап спільного проєкту Західноукраїнського національного університету та Державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», який реалізовується за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні, у партнерстві з Міністерством закордонних справ України, Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при МЗС.


 



Запрошуємо взяти участь у вебінарах компанії Clarivate!

Дата: Учора, 11:07 Новини

 До уваги науковців класичного університету Тернополя! Компанія Clarivate запрошує на безкоштовні освітні вебінари українською мовою, які проводитиме PhD Customes Success Consultant Clarivate – Ірина Тихонкова.

 




Університетська рада студентів ЗУНУ зібрала понад 20 тисяч гривень для українських військових!

Дата: Учора, 10:12 Новини

 Напередодні величного свята Воскресіння Господнього Університетська рада студентів ЗУНУ організувала акцію «Донеси світло Христового Воскресіння в окоп кожного військового».


 



Студентський проєкт «Як зменшити використання паперу в університеті»

Дата: 6-05-2024, 15:06 Новини

 У межах діяльності навчальної лабораторії «Міжнародна студія сталого розвитку» кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету (координатор – доцент Наталія Карпишин) студенти групи МВСК-11 Ірина Скрибка, Василина Ватащак та Дмитро Подопригора презентували проєкт на тему «Як зменшити використання паперу в університеті».



Дорога університетська родино!

Дата: 4-05-2024, 19:00 Новини

 Світле свято Воскресіння Господнього єднає нас, християн, у міцній вірі та благодатній милості, перетворюючи наш біль на пасхальну радість, огортаючи серця любов’ю та мироспасительною надією.




Шановні колеги!

Дата: 4-05-2024, 19:00 Новини

 Величний, благоговійний Великдень дарує нам щиросердечну радість, життєствердну надію та зміцнює нашу непохитну віру. 




Великодні паски для українських військових!

Дата: 3-05-2024, 12:50 Новини

 Напередодні світлого Христового Воскресіння команда студентського містечка Західноукраїнського національного університету організувала благодійну акцію «Великдень на фронті».




Подяка колективу ЗУНУ!

Дата: 3-05-2024, 12:49 Новини

 Командир окремого батальйону 105-окремої бригади територіальної оборони ЗСУ висловив вдячність професорсько-викладацькому колективу Західноукраїнського національного університету за патріотизм та вагомий особистий внесок у підтримку Збройних Сил України!



Інтенсив «Ти – особистий бренд»

Дата: 3-05-2024, 12:35 Новини

 Рада студентського містечка Західноукраїнського національного університету продовжує цикл інтенсивів для молоді ЗУНУ. На зустріч «Ти – особистий бренд» завітала студентка соціально-гуманітарного факультету та працівниця пресслужби - Катерина Божаківська. 



Студенти СГФ зібрали кошти для поранених Героїв!

Дата: 3-05-2024, 12:30 Новини

 Студенти кафедри психології та соціальної роботи соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету  напередодні Великодня відвідали поранених бійців у лікарнях м. Тернополя.

 

 



Допоможімо нашим захисникам!

Дата: 3-05-2024, 11:36 Новини

 Студенти групи ПР-16 юридичного факультету Західноукраїнського національного університету відкрили збір для потреб бійців роти «Махно» 83-го батальйону 105-ї окремої бригади.




Відеоконкурс до Дня Європи

Дата: 3-05-2024, 11:30 Новини / Оголошення

 Офіс проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) запрошує студентів Західноукраїнського національного університету взяти участь у відеоконкурсі до Дня Європи.




Реалізація проєкту підвищення кваліфікації державних службовців!

Дата: 3-05-2024, 11:28 Новини

 У Західноукраїнському національному університеті стартував новий проєкт у сфері освітніх послуг підвищення кваліфікації державних службовців.




Науково-практичний круглий стіл «Адміністративна процедура як нормативна модель адміністративно-правових відносин»

Дата: 3-05-2024, 09:25 Новини

 Для студентів 1 курсу юридичного факультету Західноукраїнського національного університету у межах вивчення дисципліни «Адміністративне право викладачами» кафедра адміністративного права та судочинства провела науково-практичний круглий стіл «Адміністративна процедура як нормативна модель адміністративно-правових відносин».




ЗУНУ посів 37 місце у рейтингу університетів за показниками Scopus

Дата: 2-05-2024, 17:40 Новини / Університет в рейтингах

 На сайті Освіта.ua опублікували щорічний рейтинг закладів вищої освіти України за показниками даних наукометричної бази Scopus.




ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри»

Дата: 2-05-2024, 17:10 Новини

 У Західноукраїнському національному університеті 9-10 травня 2024 року відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри».




Студенти ЗУНУ вибороли золото та срібло на II етапі Кубка України з легкоатлетичних метань

Дата: 2-05-2024, 15:07 Новини / Спорт

 У м. Кам’янець-Подільський на стадіоні К-ПНУ імені Івана Огієнка відбувся II етап Кубка України з легкоатлетичних метань «Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських чемпіонів Ф.Мельник та А.Бондарчука».




V Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах сучасних викликів»

Дата: 2-05-2024, 14:08 Новини

 Запрошуємо до участі у V Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Актуальні проблеми менеджменту та публічного управління в умовах сучасних викликів», яка відбудеться 16 травня 2024 року за ініціативи кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету.




Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Особистість і суспільство: психосоціальні виміри ковітальної взаємодії»

Дата: 2-05-2024, 11:13 Новини

 Соціально-гуманітарний факультет гостинно зустрічав учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених «Особистість і суспільство: психосоціальні виміри ковітальної взаємодії».



«Легендарна Україна. Історії вільних»

Дата: 2-05-2024, 11:10 Новини

З давніх-давен наша земля була щедра на лицарів, що стояли на стороні добра. Кожна епоха має своїх героїв, чиї життя стали легендарними. У Західноукраїнському національному університеті відбулася неординарна подія. На зустріч зі студентами завітала відома тернопільська письменниця, видавець, казкарка, громадська діячка – Ірина Мацко. 



Майстер-клас із писанкарства

Дата: 2-05-2024, 09:00 Новини

 У читальному залі для студентів бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ упродовж тижня до Великодня проводилися майстер-класи із писанкарства.



Екологічна Великодня толока «Чиста середа»!

Дата: 1-05-2024, 17:56 Новини

 В межах реалізації проєкту «Зелена бібліотека» колектив бібліотеки ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету разом із студентами юридичного факультету, навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури, соціально-гуманітарного факультету, ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ», технічними працівниками ЗУНУ та ВПО, які проживають у Тернополі, долучилися до прибирання прилеглої території книгозбірні.




Біобібліографічний покажчик «Бруханський Руслан Феоктистович»

Дата: 1-05-2024, 16:09 Новини

 Вийшов з друку біобібліографічний покажчик «Бруханський Руслан Феоктистович», упорядкований працівниками інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ.




Спеціальна лекція професора Миколи Лазаровича, присвяченій московитській-українській війні.

Дата: 1-05-2024, 15:59 Новини

 У межах вивчення дисципліни «Зовнішньополітична діяльність України» доктор політичних наук, професор Микола Лазарович провів для студентів 1 курсу освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації, регіональні студії» спеціальну лекцію, присвяченій московитській-українській війні.



До уваги аспірантів!

Дата: 1-05-2024, 14:08 Новини

 Програма університетів Балтійського регіону (BUP) анонсує проєкт CAPABLE, у межах якого українські аспіранти мають можливість долучитися до онлайн та офлайн навчання.




Донеси світло Христового Воскресіння в окоп кожного військового!

Дата: 1-05-2024, 11:54 Новини

 Подаруймо захисникам нашої країни можливість відчути тепло Христового Воскресіння у важкий час супротиву ворогу.

 



Талановиті учасники художніх колективів ЗУНУ!

Дата: 1-05-2024, 10:34 Новини

 Відділ творчої самореалізації та виховання Західноукраїнського національного університету пишається учасниками художніх колективів.



Семестрове навчання у Познанському університеті економіки та бізнесу!

Дата: 30-04-2024, 14:35 Новини / Оголошення

 Українсько-польська програма навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету оголошує конкурсний відбір серед студентів на семестрове навчання у 2024-2025 н.р. у Познанському університеті економіки та бізнесу. 




Стажування в Університеті прикладних наук Інхолланд у межах програми академічної мобільності Еразмус+

Дата: 30-04-2024, 14:10 Новини

 Доцент кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету Лариса Вергун перебувала на стажуванні в Університеті прикладних наук Інхолланд у межах програми академічної мобільності Еразмус+.