» » ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри»

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри»

Дата: 2-05-2024, 17:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті 9-10 травня 2024 року відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри».

Організатори – навчально-науковий інститут комунікацій ЗУНУ спільно із Національною службою посередництва і примирення та Національною асоціацією медіаторів України.

Напрями роботи конференції:

Науково-практична платформа 1. Міжнародне партнерство та комунікації в сучасному глобалізованому світі.

Науково-практична платформа 2. Теорія та практика ведення політичних, дипломатичних, військових, торговельних і кризових перемовин.

Науково-практична платформа 3. Інститут медіації: українські реалії та зарубіжний досвід.

Науково-практична платформа 4. Психологічні та правові засади культури толерантної взаємодії.

Програму науково-практичних платформ продовжать дискусійні панелі. Експертами дискусійних панелей виступлять вітчизняні та іноземні науковці і практики.

У заході візьмуть участь науковці та практики із 25 країн та 83 університетів й установ.

Детальна інформація  у прикріпленій програмі.

 



 

_.pdf
Завантажити Переглянути онлайн