» » Стажування в Університеті прикладних наук Інхолланд у межах програми академічної мобільності Еразмус+

Стажування в Університеті прикладних наук Інхолланд у межах програми академічної мобільності Еразмус+

Дата: 30-04-2024, 14:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Доцент кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету Лариса Вергун перебувала на стажуванні в Університеті прикладних наук Інхолланд у межах програми академічної мобільності Еразмус+. 

Лариса Іванівна провела лекційні і практичні заняття зі студентами 2 курсу спеціальності «Logistics» та третього курсу спеціальності «Business Studies» Університету прикладних наук Інхолланд у м. Гарлем та у м. Алкмар і взяла участь у проміжному представленні групових проєктів студентів спеціальності «Logistics». 

Під час перебування в університеті-партнері були організовані зустрічі зі студентами ЗУНУ, які навчаються за програмою академічної мобільності Еразмус+. 

Відрадно, що у рамках підтримки українських студентів під час повномасштабної війни росії проти України, нашим студентам запропоновано продовжити навчання на ще один семестр. Участь у проєкті стала гарною можливістю обмінятися досвідом з нідерландськими колегами щодо методів викладання та компетенцій студентів.