» » Екологічна Великодня толока «Чиста середа»!

Екологічна Великодня толока «Чиста середа»!

Дата: 1-05-2024, 17:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 В межах реалізації проєкту «Зелена бібліотека» колектив бібліотеки ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету разом із студентами юридичного факультету, навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури, соціально-гуманітарного факультету, ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ», технічними працівниками ЗУНУ та ВПО, які проживають у Тернополі, долучилися до прибирання прилеглої території книгозбірні.

Ця акція є частиною екоініціативи, що відображає небайдужу активну життєву позицію та прагнення дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища. Під час проведення акції привели територію, прилеглу до бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ, в належний естетичний та санітарний стан, а саме ліквідували стихійні смітники та чагарникові порослі, очистили територію від пластику та скла.

Прибирання пройшло організовано, результативно та дружньо.

Подбаймо про чистоту навколо себе, не будьмо сторонніми спостерігачами, адже підтримання  порядку – це запорука чистоти та краси нашого рідного краю! Ми повинні усвідомити, що Земля – наш спільний дім.