Дорогі друзі!

Дата: 31-12-2011, 11:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Зима срібною віхолою кружляє над землею, дбайливо вимальовує на вікнах візерунки наших мрій, підхоплює кришталеві сніжинки святкового настрою. 
Магічне світло сонячних променів торкається золотих церковних куполів. Лине й котиться над цією неземною красою величний мідно-кришталевий передзвін. Вкрита м’ якою ковдрою земля, сиво-блакитна морозна далечінь, безмежна глибина неба – картина, гідна пензля великого майстра. Наближаються Різдвяні свята, сповнені іскристого сяйва та неповторної казки.
Стрімко плине життя, проте крізь роки і відстані вічним дороговказом для нас є Різдвяна зоря – як незгасний символ оновлення, як Господнє благословення на подальшу дорогу із настановою іти нею достойно і чесно, у мирі, добрі та правді. 
Народження Спасителя – це таїнство, що пронизує нас торжеством духовного звершення, сповнює серця теплом, дарує всепереможну віру. Різдво, благодатно явлене людині, є найяскравішим у сузір’ ї зимових свят і вершинно-осяйною віхою у християнському літочисленні. Призупинімось на мить, щоб крізь гамір та суєту сучасного світу почути тихе, сакральне Слово Боже. 
У сяйві ялинкових прикрас впевненою ходою   ступає в українські оселі Новий рік. Він вигаптує на полотні життя кожного з нас нові звершення, несподівані відкриття та цікаві ідеї, знакові зустрічі й незабутні враження. 
Від серця, сповненого радістю, вітаю Вас з Різдвяними святами. Нехай Господь благословить наші родини, щоб ми могли зібратися за святковим столом на Щедрий вечір та у щирій молитві скласти Богові подяку за все, що маємо. 
У ці благословенні миті бажаю кожному з нас міцного здоров’ я, невичерпної наснаги, добробуту, благополуччя, душевного спокою і мудрості. Свято вірю в те, що своєю працелюбністю, цілеспрямованістю та наполегливістю ми зуміємо зробити Україну сучасною європейською державою з сильною економікою. 
Бажаю Вам у ці незабутні миттєвості сповна насолодитися дзвінкою колядою, теплом дружніх привітань, сімейною злагодою та родинним затишком.
З Новим роком!
З Різдвом Христовим!
З повагою
ректор Тернопільського 
національного економічного університету                                     С. І. Юрій