» » День відкритих дверей факультету комп’ютерних інформаційних технологій

День відкритих дверей факультету комп’ютерних інформаційних технологій

Дата: 25-04-2024, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбувся День відкритих дверей факультету комп'ютерних інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету.

Молодь мала змогу познайомитися із адміністрацією, професорсько-викладацьким колективом, студентами ФКІТ, обговорити спеціальності та освітні програми.

Виступаючи перед присутніми, декан факультету комп'ютерних інформаційних технологій Ігор Якименко окреслив портрет ІТ-фахівця майбутнього, ознайомив із переліком освітніх можливостей, розповів про студентську мобільність та міжнародну діяльність,  а також зосередив увагу на вступній компанії 2024 року.

Також із молоддю зустрівся студентський декан Микола Телька, який розповів про перспективи навчання на факультеті та ініціативи студентського самоврядування. Своїми історіями успіху ділилися із гостями випускники ФКІТ, а тепер успішні фахівці ІТ-компаній. Також виступили студенти – переможці ІТ-школи, які брали участь у конференції АСІТ, що відбувається під егідою факультету, а також здобувачі освіти – учасники програм мобільності кафедри ІОСУ ФКІТ.

Наприкінці зустрічі відбувся конкурс із розіграшем цінних призів.

У спортивному залі навчального корпусу для відвідувачів було проведено презентацію матеріально-технічної бази кожної кафедри: 3D-принтера, дронів, окулярів віртуальної реальності та ін.

ФКІТ – це більше ніж факультет!