» » Практико-орієнтоване навчання в Центрі соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та /або насильства за ознакою статі

Практико-орієнтоване навчання в Центрі соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та /або насильства за ознакою статі

Дата: 12-04-2024, 13:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах реалізації практико-орієнтованого навчання для студентів ОПП «Соціальне забезпечення» та «Фінансовий менеджмент» 10 квітня у Центрі соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, організовано тренінг щодо розпізнавання домашнього насильства, його видів, зокрема економічного, сексуального, фізичного та психологічного, та формування дієвих заходів локалізації таких фактів і надання якісної допомоги при ідентифікації    насильницьких дій. Ініціаторами заходу стали завідувач кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу д.е.н., проф. Кнейслер О.В. та викладачі кафедри проф. Панасюк В.М., доц. Ніпіаліді О.Ю.

Тренер-психолог Олійник О.І. та фахівець з соціальної роботи Бартків О.О. ознайомили студентів із діяльністю центру, надали змістовну інформацію щодо його соціальної діяльності та методів боротьби з домашнім насиллям у сім’ї. Також присутні мали нагоду ознайомитись з відео-матеріалами про мотиви домашнього насильства та заходами із мінімізації негативних наслідків в контексті його настання.

Професорсько-викладацький колектив кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу та студенти висловлюють вдячність за практико-орієнтоване навчання і розраховують на подальшу співпрацю!