» » Зустріч із фахівцем у сфері ведення кризових перемовин Джорджем Колрізером

Зустріч із фахівцем у сфері ведення кризових перемовин Джорджем Колрізером

Дата: 12-04-2024, 12:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Одним із напрямів роботи навчально-наукового інституту комунікацій класичного університету Тернополя є налагодження співпраці з провідними фахівцями світу у сфері перемовин та медіації. Нещодавно директорка ННІК Оксана Коваль разом з координаторкою з міжнародної діяльності Анастасією Мартиневич мали надзвичайну приємність спілкуватися зі справжньою легендою у сфері перемовин – професором Джорджем Колрізером (Швейцарія).

Джордж Колрізер – видатний професор лідерства та організаційної поведінки. Він є організаційним і клінічним психологом, учасником перемовин щодо визволення заручників, лауреатом нагород, консультантом, спікером конференцій та медіа-коментатором. Його дослідницька, викладацька та консультаційна діяльність зосереджена на високоефективному лідерстві, високоефективній командній роботі, управлінні конфліктами, управлінні змінами, діалозі та переговорах, коучингу, управлінні стресом, балансі між роботою та особистим життям, а також особистому та професійному розвитку.

Пан Колрізер отримав докторський ступінь в Університеті штату Огайо, де він написав дисертацію про відновлення серцево-судинної системи керівників правоохоронних органів після ситуацій високого стресу. Його дослідження зробили значний внесок у розуміння ролі самовладання та соціального діалогу в підтримці високої продуктивності лідерів.

Працював із поліцейським департаментом Дейтона, штат Огайо, щоб зменшити кількість вбивств у ситуаціях домашнього насильства; викладав техніку переговорів із заручниками в Дейтонській поліцейській академії та працював у психіатричній лікарні, навчаючи спеціалістів із психічного здоров’я, як працювати з хронічними хворими на шизофренію; працював з поліцією, військовими та гуманітарними організаціями в таких гарячих точках, як Ізраїль, палестинські території та Хорватія, а також з поліцейськими управліннями та поліцейськими академіями по всьому світу; викладав управління кризовими ситуаціями та переговори щодо захоплення заручників у ФБР, поліції Лос-Анджелеса та департаментах шерифа, Академії вищого командування у Франції та поліцейських академіях Нідерландів та Німеччини.

Професор Колрізер висловив підтримку Україні. Сторони домовилися про подальші кроки партнерства, участь пана Колрізера в заходах навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ, курси лекцій для студентів ОПП «Психологія перемовин та медіація» та поліцейських прифронтових міст.