Нові віхи співпраці!

Дата: 11-04-2024, 18:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбулося підписання угоди про співпрацю із Південно-Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці.

Ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк та начальник Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Богдан Сагайдак поспілкувалися та домовилися взаємодію між установами.

У ході підписання документа Оксана Миронівна сказала:

«Відрадно, що ми знайшли точки дотику із Південно-Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці. У межах підписаного договору ми готові здійснювати підвищення кваліфікації та тренінги для фахівців вашої установи, залучати провідних спеціалістів-практиків до викладання та наукової роботи. Ми налагоджуємо взаємовигідну співпрацю й обмінюємося досвідом задля досягнення спільної мети».

 «Сьогодні ми поєднуємо зусилля заради розширення і поглиблення змісту спільної освітньої, наукової та практичної діяльності та реалізації державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення, а також з питань охорони та гігієни праці», – зазначив Богдан Степанович.

До обговорення долучилися перший заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Святослав Ороновський, заступник начальника Віктор Андрійчук, начальник управління інспекційної діяльності в Тернопільській області Тетяна Піхурська, головний державний інспектор відділу з питань праці північно-східного напрямку управління інспекційної діяльності в Тернопільській області Надія Береза.

Представники класичного університету Тернополя директор навчально-наукового інституту публічного управління Віктор Русін, директор навчально-наукового центру соціально-психологічної підтримки та резильєнтності Оксана Шандрук, тренер навчально-наукового центру соціально-психологічної підтримки та резильєнтності Алла Сеник розповіли делегації про навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності й провели гостям екскурсію університетом, а фахівці відділу цифрової трансформації ознайомили із можливостями імерсивного мультифункціонального хабу. Делегація також побувала у центрі підтримки студентів, про який детальніше розповіла координатор - Наталія Яблонська. 

 

Віримо, що партнерство Західноукраїнського національного університету та Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці буде результативним та відкриє нові можливості для молоді краю.