» » Студенти ФФО відвідали Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області

Студенти ФФО відвідали Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області

Дата: 9-04-2024, 11:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти 4 курсу факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету освітніх програм «Фінанси», «Митна та податкова справа», «Фінансовий менеджмент», «Банківська справа» відвідали Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області у межах вивчення дисципліни «Державний фінансовий контроль».

Науково-практичний захід відбувся за сприяння начальника установи Романа Снігура та доцентів кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Богдани Шулюк, Олени Петрушки, Наталії Коломийчук, Світлани Савчук.

Керівник детально ознайомив присутніх із порядком планування, проведення та реалізації матеріалів контрольних заходів. У процесі обговорення студенти проявили неабияку зацікавленість, що зумовила жваву дискусію та конструктивний діалог. Крім того, фахівець акцентував увагу на особливостях й відмінностях державного фінансового аудиту та інспектування. За результатами зустрічі учасники зробили висновок про важливість проведення контрольних дій задля ефективного використання бюджетних коштів та протидії порушень чинного законодавства.

На завершення, студенти висловили вдячність викладачам кафедри та представникам Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області за організацію заходу та зазначили, що зустрічі такого формату сприятимуть формуванню практичних навиків майбутньої професії фінансиста.