» » Засідання студентських проблемних груп кафедри фінансового контролю та аудиту ФФО

Засідання студентських проблемних груп кафедри фінансового контролю та аудиту ФФО

Дата: 25-03-2024, 09:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно на факультеті фінансів та обліку відбулося засідання студентських проблемних груп кафедри фінансового контролю та аудиту.

Визначальною складовою діяльності науково-педагогічних працівників кафедри фінансового контролю та аудиту ЗУНУ є залучення здобувачів другого рівня вищої освіти «Магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Аудит та державний фінансовий контроль» до наукової роботи. Навчання і студентська науково-дослідна робота відповідають потребам запитів суспільства та сприяють вирішенням теоретичних і прикладних проблем економічних наук. Ознайомлення студентів із сучасними досягненнями наукової думки, інструментарієм новітніх наукових досліджень за напрямами діяльності кафедри відбувається у навчальний та в позанавчальний час через різні форми.

Діяльність студентських проблемних груп на кафедрі фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету організовано за науковими інтересами здобувачів, зокрема: керівництво студентською проблемною групою «Фінансовий моніторинг в процесі імплементації європейського законодавства» здійснює д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансового контролю та аудиту Михайло Лучко; куратором студентської проблемної групи «Проблеми становлення і розвитку контролю та аудиту» є к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансового контролю та аудиту Світлана Саченко; керівництво студентською проблемною групою «Методика аудиту та державного фінансового контролю в умовах євроінтеграційних процесів» здійснює к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансового контролю та аудиту Марія Шестерняк.

Засідання відбулося у вигляді проблемного кола та носило дискусійний характер. Розглянули напрями діяльності кожної проблемної групи в контексті наукових інтересів студентів.

Здобувачі обговорили результати проведених досліджень, пошуку та систематизації матеріалів, які збирають для підготовки тез, доповідей на конференції, а також написання кваліфікаційних робіт.