» » Маркус Пойзер провів заняття німецькомовного клубу Sprachclub для студентів ЗУНУ

Маркус Пойзер провів заняття німецькомовного клубу Sprachclub для студентів ЗУНУ

Дата: 22-03-2024, 16:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні, 22 березня 2024 року, студенти спеціальності «Бізнес-комунікації та переклад» взяли участь у заняттях німецькомовного клубу Sprachclub від директора Мовної школи StarDeutch Schule - Маркуса Пойзера (Німеччина). Пан Маркус вкотре допомагає студентам Західноукраїнського національного університету вдосконалювати навички використання німецької мови у неформальному спілкуванні.
Також зустріч відвідав голова вченої ради ЗУНУ, професор Андрій Крисоватий. Разом зі студентами він взяв участь у активностях, відповідаючи на питання Маркуса німецькою.

Андрій Ігорович зазначив: 

«Такі заходи – надзвичайно актуальні, адже саме спілкування як самостійна і специфічна форма активності особистості допомагає встановити відносини з іншими людьми, отримати інформацію, досягти взаєморозуміння, вирішити ділові проблеми. Пан Маркус не лише допомагає збагатити тематичні знання молоді з іноземної мови, а й допомагає пізнавати соціокультурний аспект життя, розвиває культуру спілкування. Сьогодні надважливо володіти іноземною мовою як кожному студенту, так і усім викладачам».

Студень 3 курсу групи БКП-31 Святослав Білінський поділився своїми враженнями від зустрічі: «Сьогодні до нас знову завітав Маркус, гість із Німеччини, що провів захопливе та цікаве заняття. Ми взяли участь у заняттях, під час яких мали можливість спілкуватися німецькою мовою, практикуючи Perfekt та Partizip II. Крім того, трішки поділились своїми маленькими таємницями, також німецькою. Зустріч виявилася надзвичайно захопливою та пізнавальною».
Студенти мали можливість попрактикувати свою розмовну німецьку, дізнатися більше одне про одного, гарно провести час, а кілька щасливчиків виграли сертифікати на навчання у StarDeutch Schule.
Щиро дякуємо Маркусу Пойзеру за візит та дружню атмосферу заняття!