» » Тиждень пілотного навчання та проєктна зустріч у Католицькому універститеті Льовена

Тиждень пілотного навчання та проєктна зустріч у Католицькому універститеті Льовена

Дата: 22-03-2024, 10:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Викладачі кафедри інформаційно-обчислювальних систем і управління проф. Анатолій Саченко та Ірина Турченко з 9 по 17 березня 2024 р. разом зі студентами факультету комп’ютерних інформаційних технологій взяли участь у пілотному навчанні та робочих нарадах по проєкту «WORК4CE - Міждоменні компетенції для здорової та безпечної праці у 21 столітті» на запрошення Католицького універститету Льовена (Бельгія).

Упродовж тижня, з 11 по 15 березня, студенти проходили пілотне навчання на тему «Енергоефективна мобільність» у форматі лекцій, тренінгів і робіт в командах за участі викладачів-менторів.

Під час робочих нарад щодо проєкту з партнерами консорціуму-учасниками проєкту, а саме з представниками Дортмундського університету прикладних наук та мистецтв (Німеччина), Католицького університету Льовена (Бельгія), університету Басків Більбао (Іспанія), Київського національного університету архітектури та будівництва, Академії державного податкового комітету Азербайджану, Азербайджанського державного університету нафти та промисловості, Азербайджанського університету архітектури та будівництва, було обговорено стан розроблення навчальних eLearning модулів та відкритих освітніх ресурсів відповідно до моделі компетентності для WORК4.0, представлено пілотне навчання для студентів, представників компаній та установ, обговорено сертифікаційну модель і можливості якісного аналізу даних за результатами оціночного опитування. Також було обговорено співпрацю магістерських програм у віртуальній, міжнародній магістерській школі з обміном та подвійними дипломами, а також можливі майбутні проєкти університетів-партнерів консорціуму.