» » Співпраця із Державною навчально-науковою установою «Академія фінансового управління»

Співпраця із Державною навчально-науковою установою «Академія фінансового управління»

Дата: 28-02-2024, 18:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Під час засідання вченої ради відбулося підписання меморандуму про партнерство та співробітництво між Західноукраїнським національним університетом та Державною навчально-науковою установою «Академія фінансового управління».

У межах співпраці науковці домовилися про організацію конференцій, симпозіумів, круглих столів та семінарів; проведення наукових досліджень з питань, що спрямовані на вирішення актуальних проблем економічної, фінансової, бюджетної, податкової політик, забезпечення фінансової безпеки держави в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення економіки країни; участь науково-педагогічних працівників у зарубіжних стажуваннях; розробку антикризових стратегій та програм соціально-економічного розвитку країни, регіонів і громад; розвиток бухгалтерського обліку, аудиту та фінансового моніторингу; реалізацію спільних грантових освітніх проєктів із залученням міжнародних партнерів. 

Ректор Оксана Десятнюк зазначила: «Наша співпраця – це важливий крок на шляху поступу України! Ми спрямовуємо зусилля на підготовку нового покоління кваліфікованих фахівців для фінансової, бюджетної та податкової систем, реалізацію нових проєктів, які сприятимуть модернізації нашої держави!»

«Переконана, що співробітництво із Західноукраїнським національним університетом буде побудоване таким чином, щоб забезпечити перемогу українській державі! Головне завдання –  ефективно об’єднати науковців та освітян для розбудови країни, фінансової безпеки та стабільності. Це вимагатиме від нас активної співпраці, обміну знаннями та найкращими практиками!» - сказала президент Тетяна Єфименко.