» » До уваги викладачів та студентів ТНЕУ!

До уваги викладачів та студентів ТНЕУ!

Дата: 18-04-2012, 11:33 | Автор: Відділ міжнародного співробітництва

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України інформує, що з метою розвитку співробітництва з Україною у сфері освіти Міністерством освіти і науки Російської Федерації виділено державні стипендії для прийому у 2012-2013 навчальному році на навчання громадян України до федеральних державних освітніх установ вищої професійної освіти (список додається) за рахунок асигнувань федерального бюджету. 

 

Російська сторона забезпечує безкоштовне навчання з виплатою державної стипендії. Оплата за розміщення в гуртожитку здійснюється за умов, визначених для громадян Росії, які навчаються за рахунок федерального бюджету. Можливо навчання на рівні бакалавра та магістра, а також навчання в аспірантурі і докторантурі, а також наукове стажування. 

 

У зв'язку з переходом на нову систему фінансування російських ВНЗ прийом іноземних студентів здійснюватиметься у 2012-2013 навчальному році у суворій відповідності з доданим переліком вищих навчальних закладів Міносвіти Росії і напрямів підготовки (спеціальностей). Строк подачі документів - до 15 травня 2012 року. 

 

Вимоги до кандидата, перелік необхідних документів, анкета, перелік місць в російських ВНЗ, наданих у 2012 році Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України для організації прийому на навчання українських громадян у прикріплених файлах.



7_1-16-2-170.doc
Завантажити Переглянути онлайн


anketa-v-magistraturu-aspiranturu-2012.doc
Завантажити Переглянути онлайн


anketa-na-polnyy-kurs-2012.doc
Завантажити Переглянути онлайн


vuzy-spec-ti-mon-urainy.doc
Завантажити Переглянути онлайн