» » МІСТО СОНЦЯ, МІСТО МОРЯ, МІСТО ОЛІМПІАДИ!

МІСТО СОНЦЯ, МІСТО МОРЯ, МІСТО ОЛІМПІАДИ!

Дата: 23-03-2012, 16:33 | Автор: Студентка групи МЗЕДм-51 Заверуха С.

Протягом 20–22 березня 2012 року на базі Одеського національного економічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

У олімпіаді взяли участь студенти п’ятих курсів, які представляли 39 українських вищих навчальних закладів із 22 міст, зокрема: Києва, Львова, Миколаєва, Івано-Франківська, Кривого Рогу, Білої Церкви, Вінниці, Дніпропетровська, Полтави, Сімферополя, Тернополя, Донецька, Луганська, Бердянська, Умані, Алчевська, Харкова, Одеси, Сум, Чернівців, Запоріжжя, Житомира.

Олімпіада пройшла в творчій та піднесеній атмосфері, де студенти показали належний рівень знань із наступних дисциплін: «Менеджмент ЗЕД», «Міжнародні кредитні і валютні операції», «Стратегічний менеджмент», «Методологія наукових досліджень» та «Інвестиційний менеджмент».

Крім олімпіади учасникам провели екскурсію по місту-герою. Одеса всіх вразила чистотою та гостинністю, а також великою кількістю архітектурних пам’яток. Студентів здивували «Плоский будинок» та пам’ятник апельсину, який одесити охрестили «Пам’ятником хабару». 

Надзвичайне задоволення приніс візит у Одеський національний академічний театр опери та балету, який можна назвати старійшиною серед цілого ряду культурних установ України. 

Кафедру менеджменту Тернопільського національного економічного університету мала честь представити студентка групи МЗЕДм-51 Заверуха Світлана Григорівна, яка здобула перемогу у олімпіаді і повернулася у рідний університет із І-шим місцем.

Висловлюю щиру подяку деканові факультету міжнародного бізнесу та менеджменту к.е.н., доц. Анатолію Михайловичу Тибіню та завідувачу кафедри менеджменту д.е.н., проф. Василю Ярославовичу Бричу за можливість взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Також вдячна усім викладачам кафедри менеджменту за надані знання та практичні навички. Окрема подяка викладачу Марині Борисівні Нагарі за підготовку до олімпіади, супровід та підтримку протягом перебування в Одесі.