» » Вийшов із друку новий номер газети «Банківський аналітик»

Вийшов із друку новий номер газети «Банківський аналітик»

Дата: 13-03-2012, 15:38 | Автор: Оксана Засядько

Вийшов із друку свіжий випуск щоквартальної газети « Банківський аналітик» однойменного студентського наукового гуртка кафедри банківської справи ТНЕУ за лютий 2012-го року.

Взявши до рук примірник газети, Ви можете ознайомитись із звітами про діяльність гуртка, зокрема, описом проведених наукових заходів, а також прочитати не менш цікаві та пізнавальні статті. 

У випуску цікаво висвітлено погляди гуртківців на важливі економічні та фінансові події країни. Головною родзинкою видання є інтерв’ ю, зокрема у лютневому номері ми дізнавались думки к.е.н., доцента кафедри банківської справи ТНЕУ З.К. Сороківської та викладача кафедри банківської справи В.Я. Рудана щодо різних проблем у фінансовій сфері України та світу. 

Не менш актуальними є цікаві факти у банківській сфері та кросворд економічної тематики. Також на шпальтах газети Ви можете знайти вступне слово головного редактора про лідерство та   корисні посилання. 

Отож, обов’ язково скористайтесь шансом ознайомитись із оригінальним та пізнавальним змістовним наповненням нового примірника газети « Банківський аналітик».



Примірник газети
Завантажити Переглянути онлайн