» » Розпочав роботу круглий стіл на тему: «Митне адміністрування в сучасних умовах: теоретичні підходи та проблеми практики»

Розпочав роботу круглий стіл на тему: «Митне адміністрування в сучасних умовах: теоретичні підходи та проблеми практики»

Дата: 20-03-2012, 15:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Сьогодні, 20 березня 2012 року розпочав роботу круглий  стіл, організований кафедрою податків і фіскальної політики ТНЕУ спільно з Тернопільською митницею, на тему: «Митне адміністрування в сучасних умовах: теоретичні підходи та проблеми практики».

На відкритті круглого столу учасників привітали ректор Тернопільського національного економічного університету, д.е.н., професор Сергій Ілліч Юрій, проректор з науково-педагогічної роботи (організаційні питання), завідувач кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ, д.е.н., професор Андрій Ігорович Крисоватий та начальник Тернопільської митниці Харкавий Микола Олександрович.

З доповідями виступили представники митної служби: начальник відділу митних платежів М.І. Качан,  начальник сектору митного аудиту

А.Л. Саварин , начальник сектору кадрової роботи Г.В. Фостаковська. 

Бажаємо учасникам цьогорічного круглого столу плідної роботи, знакових зустрічей, нових ідей та лише приємних вражень!