» » Науково-практична конференція студентів та молодих учених «Управління в сучасних умовах: новітні підходи та проблеми практики»

Науково-практична конференція студентів та молодих учених «Управління в сучасних умовах: новітні підходи та проблеми практики»

Дата: 5-03-2012, 15:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Протягом 29 лютого – 1 березня 2012 року на факультеті міжнародного бізнесу та менеджменту кафедрою менеджменту була проведена науково-практична конференція студентів та молодих учених « Управління в сучасних умовах: новітні підходи та проблеми практики» .


Зареєструвались для участі в конференції більше 70 студентів Тернопільського національного економічного університету та інших вищих навчальних закладів. Відкриття конференції почалось з вітального слова завідувача кафедри менеджменту, д.е.н., проф.   Брича Василя Ярославовича. Від імені ректорату привітав учасників конференції та побажав плідної роботи проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’ язки), д.е.н., проф. Луців Богдан Любомирович. Після його виступу прозвучали вітальні слова та доповіді на тематику управління в сучасних умовах почесних гостей – заступника голови обласної ради Боберського Олега Володимировича, начальника управління стратегічного розвитку міста Тернопіль Дейнеки Юрія Петровича та директора ТзОВ « Завод газового обладнання « Альфа – Газпром-комплект» Лукасевича Степана Адамовича.
На конференції були присутні також декан факультету міжнародного бізнесу та менеджменту А.М. Тибінь; завідувач кафедри міжнародної економіки, д.е.н., проф. Є.В. Савельєв; голова ради молодих вчених ТНЕУ, д.е.н., доц.   Г.Л. Монастирський; голова студентського наукового товариства А.І Бобанич, професорсько-викладацький колектив ФМБМ, ФЕУ, ФФ.
На пленарному засіданні з доповідями виступили:
Данилюк Іванна (ст. гр. МЗЕД-41 ФМБМ). Доповідь на тему: « Емоційний інтелект менеджера та його роль на підприємстві» .
Зінчук Олександр (ст. гр.   МЗЕД-41 ФМБМ). Доповідь на тему: « Антикризове управління як ефективний інструмент запобігання банкрутства підприємства» .
Оріховський Андрій (ст. гр. УПЕПм-51 ФЕУ). Доповідь на тему: « Формування корпоративної культури» .
Савіцька Ірина ( ст. гр. МЗЕД-43 ФМБМ). Доповідь на тему: « Коучинг як нова парадигма розвитку та управління персоналом» .
Пижик Олександр (ст. гр. МЗЕД-42 ФМБМ). Доповідь на тему: « Стратегія управління персоналом на державному рівні» .
Чеб Олександр (ст. гр. МЗЕД-43 ФМБМ). Доповідь на тему: « Стрес в професійній діяльності менеджера» .
Після пленарного засідання робота конференції продовжилась у режимі секційних засідань, за результатами яких було відзначено кращі виступи та нагороджено переможців грамотами та цінними подарунками за високий рівень наукових доповідей.
Перші місця у секціях здобули студенти:
Секція 1
Стратегічне та оперативне управління в нових   економічних умовах
Кузів Іванна (Івано-Франківський інститут менеджменту ТНЕУ, ст. гр. МЗЕДмі-51, (науковий керівник: к.е.н., доц. Михайлишин Лілія Іванівна). 
Доповідь на тему: « Газотранспортна система України в контексті геополітичних амбіцій Сходу і Заходу» .
Секція 2
Новітні підходи до розвитку менеджменту персоналу
Голяш Діана (Тернопільський національний економічний університет, ст. гр. МЗЕД-32, науковий керівник: к.е.н., викл. В.А. Даниленко-Кульчицька). 
Доповідь на тему: « Адаптація методів мотивації персоналу до потреб антикризового управління» .
Секція 3
Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності підприємств
Костриба Катерина (Тернопільський національний економічний університет, ст. гр. МЗЕД-43, науковий керівник: к.е.н., доц. М.С. Феш). 
Доповідь на тему: « Міжкультурний менеджмент при управлінні ЗЕД підприємств» .
Загалом, конференція пройшла на високому науковому рівні та у дружній атмосфері.